TOP

Peak Performance sponsort Olympisch zeilteam

Het Olympisch zeilteam Lobke Berkhout en Lisa Westerhof wordt sinds kort gesponsord door het Zweedse merk Peak Performance.

Peak Performance heeft met de sponsoring van de 33rd America’s Cup een eerste stap gezet in de zeilwereld. De sponsoring van het Olympisch zeilteam is hier een goede aanvulling op. De meiden, Lobke Berkhout en Lisa Westerhof, passen volgens Peak Performance helemaal in het beeld van het merk. “Naast Magic Marine waren wij op zoek naar een sterk kledingmerk om in te sporten en om casual te dragen. We waren al benaderd door verschillende kledingmerken, maar Peak Performance is het merk waar we helemaal zelf voor hebben gekozen. We zijn dan ook erg blij dat ook zij enthousiast waren, het zijn echt top spullen”, aldus Lisa en Lobke.

Gouden duo

Afgelopen jaar hebben Lobke en Lisa al bewezen dat ze een gouden koppel vormen: de Worldcup wedstrijd in Kiel, het WK in Denemarken en de Worldcup 2009 in Weymouth mochten zij alle drie op hun naam schrijven. Daarnaast zijn de voorbereidingen op de Olympische Spelen van 2012 al in volle gang. Dit jaar zal het WK in thuisbasis Scheveningen, van 7 tot en met 18 juli, het zeilhoogtepunt voor de meiden zijn.