TOP

Peak Performance opent sportwinkel in Nijmegen

De winkels van het Zweedse merk Peak Performance in Amsterdam en Maastricht doen goede zaken. Het sportmerk start het nieuwe jaar met een derde general store. Dit keer gaan er Peak Performance deuren open in het Gelderse Nijmegen.

In het centrum van Nijmegen zal de derde Peak Performance winkel een oppervlakte beslaan van 175 vierkante meter. In de ski- en golfwereld is Peak Performance anno 2010 een sterke speler. De nieuwe winkel in Nijmegen is dan ook de ideale manier om het merk verder te laten groeien in een andere dimensie. In de Nijmeegse winkel zal een sterke focus liggen op de Casual-collectie omdat hier volgens het merk veel potentie ligt.

Peak collecties

De collectie van Peak Performance bestaat uit zowel het active als casual segment. De active collectie richt zich op de sporten ski, golf, outdoor, training en equipment. De casual collectie heeft twee niveaus; Black Casual by Peak Performance is de premium collectie en hoog gesegmenteerd. De Casual collectie sluit naadloos aan op de active collectie: kwaliteit met een typisch Zweedse fashion twist. Peak Performance is het grootste fashion exportproduct van het Deense bedrijf IC Companys waaronder onder andere ook de merken Tiger of Sweden, Saint Tropez en Inwear vallen.