TOP

Peak Performance opent General Store in Brussel

Peak Performance versterkt dit voorjaar zijn internationale aanwezigheid door het aantal General Stores wereldwijd uit te breiden. Een winkel in Brussel is de eerstvolgende die zijn deuren opent.

De nieuwe General Store in Brussel is te vinden aan de Avenue Louise, een van Brussels bekendste winkelstraten. De winkel telt twee verdiepingen en heeft een vloeroppervlak van 350 vierkante meter. Klanten kunnen hier terecht voor zowel de sportswear als de casual collecties van Peak Performance. Het is de vijfde General Store in België. Eerder al opende het merk winkels in Antwerpen, Brugge, Gent en Leuven.

 

Actieve lifestyle
Het beeld in de Peak Performance General Store wordt bepaald door donker hout, staal en beton. Op grote flatscreens zijn films te zien van sporten die aansluiten bij het seizoen. De sfeer in de winkel is warm en vriendelijk en past bij de actieve lifestyle die Peak Performance uitstraalt.
General Stores is de naam die Peak Performance heeft bedacht voor de ongeveer zeventig winkels die het merk in plaatsen over de hele wereld heeft. Met deze winkels laat Peak Performance zien waar het voor staat. Bovendien is hier het complete aanbod van het Zweedse merk te vinden. Er zijn General Stores in onder meer Stockholm, Chamonix, Val d’Isère, Cortina, Berlijn, Whistler en Amsterdam.