TOP

Paul Smith ontwerpt voor Men in Black

Paul Smith heeft een nieuwe capsule collectie gebaseerd op de film van ‘Men in Black: International’. De Britse modeontwerper tekent ook voor de maatkleding van de geheim agenten in de film die in juni uitkomt.

Deze capsule collectie van Paul Smith bestaat uit kleding en accessoires waarin aliens en andere iconen uit de film centraal staan. De lijn sluit aan op de collectie ‘A Suit To Travel’. De items zijn voor mannen, vrouwen en kinderen.

Casual

De zwarte pakken hebben een binnenvoering van kleurrijke alienkarakters uit de film en als detail het herkenbare ronde logo van ‘Men in Black: international’ in de vorm van een knoop. Naast de pakken zijn er ook diverse opvallende accessoires met herkenbare Paul Smith kenmerken zoals, een zwarte das met zonnebrillenprint, sjawls en pochets met alienmotief en manchetknopen. De collectie bestaat verder uit een wit overhemd en meer casual items zoals een hoodie en een trui.

Men in black x Paul Smith 5

Men in black x Paul Smith 6

 

Paul Smith x MIB 1

 

Paul Smith x MIB 2

Paul Smith x MIB 3

 

Paul Smith x MIB 4

Kreukbestendig

Samen met de kostuumontwerpster Penny Rose heeft Paul Smith outfits ontworpen voor de acteurs in de film en maatpakken voor Tessa Thompson (Agent M ) en Chris Hemsworth  (Agent H). Die maatpakken zijn gemaakt met Paul Smith’s kenmerkende ‘A Suit To Travel In’ stof: een wollen stof dat van nature kreukbestendig is Fans zullen Paul zelf ook voorbij zien komen wanneer ze Men in Black: International kijken.

Release

De capsule collectie is beschikbaar op PaulSmith.com  en in de geselecteerde Paul Smith winkels en warenhuizen vanaf mei 2019. Dit valt samen met de release van de film op 14 juni in Amerika en Engeland.

 

In de komende mannenmodespecial van de printeditie van Textilia verschijnt een interview met Paul Smith. Nieuwsgierig? Neem dan nu een abonnement op hét modevakblad voor de professionele moderetailer!