TOP

Paul Smith lanceert nieuw pakkenconcept

Paul Smith heeft zijn langverwachte 'A Suit To Travel'-collectie met de ideale 'reispakken' gelanceerd. Het nieuwe concept van dit Britse modemerk werd al geïntroduceerd tijdens de London Collections: Men begin dit jaar, maar nu is de serie pakken dan ook eindelijk onthuld.

Paul Smith’s A Suit To Travel is gemaakt van puur high-twist wol, waardoor het flexibel is, beter ademt en tegelijkertijd helpt de lichaamstemperatuur te reguleren.

Ook is jasje zo ontworpen dat er meer ruimte is aan de achterzijde, zodat het een comfortabele pasvorm heeft. Daarnaast beweert het merk dat de stof zodanig is opgebouwd dat kreukels geen kans krijgen om zich in het materiaal te vormen.

Om zijn nieuwe concept onder de aandacht te brengen, koos Paul Smith voor de Britse Olympisch turner Max Whitlock als model. Zo is hij is in een filmpje te zien waarin hij in aantoont hoe flexibel ‘A Suit To Travel’ is door verschillende turnoefeningen in het pak uit te voeren.

Paul Smith’s ‘A Suit To Travel’ is verkrijgbaar in verschillende fits en drie verschillende kleuren: donkerblauw, grijs en zwart via de webshop van het merk.