TOP

Pathé en Martinair winnen Corporate Fashion Awards

De outfits van van bioscooppersoneel van Pathé en de kleding van de stewardessen van Martinair vielen gisteravond in de prijzen bij de uitreiking van de Corporate Fashion Awards.

De Apeldoornse bedrijfskledingproducent Company Fits won in de categorie Casual Corporate Wear met de outfits van het personeel van Pathé Cinema’s. Volgens de jury van de Corporate Fashion Award was de huisstijl van de Pathé bioscopen zeer goed vertaald in kleding voor de jonge doelgroep. Emergo Textile Projects, onderdeel van de McGregor Fashion Group, viel in de prijzen in de categorie Representative Corporate Wear met het nieuwe uniform van Martinair, dat in samenwerking met couturier Erny van Reijmersdal en pakkenspecialist Oger was ontworpen.

In de categorie Workwear ging Schijvens Confectiefabriek uit Hilvarenbeek met de hoofdprijs naar huis, met hun ontwerp voor bouwbedrijf Strukton. Bij de categorie Medical Wear viel de eer te beurt aan De Berkel uit Varsseveld, vanwege de kleding die ze voor het Bronovo Ziekenhuis ontwierpen.

De jury bestond uit ontwerpster Jessica Joyce, Nannette van der Kleijn, adjunctdirecteur AMFI, en communicatiespecialist Marieke Koning.

De Corporate Fashion Award is bedoeld voor bedrijven die op de meest treffende wijze hun gewenste imago door middel van hun bedrijfskleding naar buiten weten te brengen.

De award is een initiatief van Holland Career & Workwear (HCW), de brancheorganisatie voor fabrikanten van bedrijfs- en corporate imagekleding (onderdeel van brancheorganisatie Modint).