TOP

Patagonia bundelt krachten in Nederland

Een nieuwe sales manager, een nieuw sales agentschap en de samenwerking met PR bureau Peak Events en sponsorpartner Outdoor Valley moeten ervoor zorgen dat outdoormerk Patagonia de Nederlandse markt optimaal kan bedienen.

Outdoormerk Patagonia beschouwt Nederland als een belangrijke groeiende markt. Het merk wil daarom haar netwerk van dealers gaan vergroten om de beste service en distributie te kunnen garanderen. De verkoop van Patagonia in Nederland zal daarom worden voortgezet door Ultimate Outdoor van eigenaren Nico Kruis en Erik Rovekamp. Hoewel Ultimate Outdoor een relatief nieuw bedrijf is zijn beide heren geen onbekenden in de branche.

John Zopfi is geen nieuw gezicht, maar wel de nieuwe salesmanager voor Patagonia Noord-Europa (Benelux, Scandinavië, Verenigd Koninkrijk). Dit is een nieuw gecreëerde functie omdat Patagonia haar business en bekendheid in deze landen vergroten. De afgelopen 7 jaar was John Zopfi verantwoordelijk voor de verkoop en marketing van Patagonia Benelux en Denemarken.