TOP

Passend cursusaanbod voor bodyfashion retailers door unieke samenwerking

Op initiatief van Vereniging Bodyfashion Nederland (VBN) is een overeenkomst bereikt tussen VBN (Vereniging Bodyfashion Nederland), CBW-Mitex, modevakblad Textilia, Branche Bureau Mode (BBM) en Euretco Fashion op het gebied van kennisoverdracht.
Workshops, trainingen en cursussen, inclusief de mogelijkheden voor subsidie-verstrekkingen, worden nu gezamenlijk door VBN in één overzicht aangeboden voor de bodyfashion retailer. Deze samenwerkende partijen spelen hierbij een faciliterende en adviserende rol door eerst de behoefte van de bodyfashion retailer in kaart te brengen.

Hierdoor hoeft de bodyfashion retailer niet zelf te zoeken naar een passende opleiding. Daarnaast draagt het cursusaanbod bij aan de verdere professionalisering van de bodyfashion retailer in deze rumoerige, maar kansrijke, tijden waar vernieuwingen een zeer belangrijke rol spelen.


Subsidieregeling
Branche Bureau Mode (BBM) geeft een uitleg over de subsidieregeling voor scholingskosten voor bedrijven die afdragen aan het Sociaal Fonds Mode- en sportdetailhandel. Naast de subsidieregeling zal BBM beursbezoekers informeren over haar adviesproject waarbij zij vouchers t.w.v. € 1.500,- beschikbaar stelt. Retailers kunnen hiermee advies inwinnen over het bereiken van meer rendement en de inzet en rol van medewerkers hierbij.
Dus kom naar het kennisplein op de Bodyfashion Tradefair en laat je informeren!
Leden en/of abonnees ontvangen een aanzienlijke korting op het inschrijfgeld!

Meer informatie:

Vereniging Bodyfashion Nederland
Mevrouw Helen Ypma
Tel: 033-4968500
info@bodyfashion-nederland.nl


Euretco Fashion
Mevrouw L. Haverkamp
Tel: 033-2532911
l.haverkamp@euretco.com

CBW-Mitex
Mevrouw Arjanne de Vrie
Tel: 030-6973100
advries@cbwmitex.nl

Modevakblad Textilia
Mevrouw S. Groot Koerkamp en mevrouw E. Maa
tel: 020-4602200
fashion@mybusinessmedia.nl

BrancheBureauMode
Mevr. D. Krassenberg
Tel: 06-31953808
d.krassenberg@bbmode.nl