TOP

Pascal Meere zit na vertrek alweer vol met nieuwe plannen

Martin van Urk volgt per direct Pascal Meere op als General Manager bij de Lafuma Groep Nederland. Het nieuws kwam voor velen vorige week als een grote verrassing.

“Er was sprake van een verschil van inzicht tussen mij en de mensen van het management in Frankrijk en we zijn uiteindelijk in goed overleg uit elkaar gegaan”, zegt Meere. “Zoiets komt natuurlijk nooit helemaal onverwacht, maar het moment waarop het gebeurd is, tijdens het inkoopseizoen, heeft mij wel een beetje verrast.” Meere kijkt erg positief terug op zijn tijd bij Lafuma. “Maar natuurlijk vind ik het jammer dat ik de klus voor mijn gevoel niet heb kunnen afmaken.”

Meere is er de persoon niet naar om verbitterd in een hoekje te kruipen. Hij zit vol met nieuwe ambitie. “Ik ben wel bezig met iets, maar dat zit nog in de ontwikkelingsfase”, klinkt het enigszins geheimzinnig. “Er is in de sportmarkt behoefte aan vernieuwing. Ik kan er nog niet zoveel over melden, maar begin april wil ik een plan lanceren dat écht een noviteit is in de sportbranche.” Meere is voor iedereen via mail (forepascal@hotmail.com) en telefoon (T: 06-53317544 of: 06-26949912) bereikbaar.

Meere’s opvolger bij Lafuma, Martin van Urk, heeft veel ervaring, onder meer bij Helly Hansen. In zijn functie krijgt hij te maken met de merken Lafuma, Oxbow, Le Chameau en Georg Schuhmacher en coördineert hij de outletstores van Lafuma in Lelystad en Roermond.