TOP

Part Two opent winkel in Arnhem

Op 1 december opent vrouwenmodemerk Part Two een concept store aan de Rijnstraat in Arnhem.

Het is de eerste concept store die het Deense merk, uit de stal van IC Companys, in Nederland opent. De winkel is gevestigd aan de Rijnstraat 24 in Arnhem.

Met meer dan twee decennia aan ervaring is het Deense modemerk Part Two een nieuwe koers ingeslagen. Lag de nadruk eerst op het maken van een klassieke en neutrale look, inmiddels is Part Two uitgegroeid tot een fashion label met een focus op een scherp contrasterend design met een ruwe en vrouwelijke uitdrukking.

De afgelopen 2-3 jaar heeft Part Two een verassende groei ervaren en niet alleen in Scandinavië, maar ook internationaal. Het voorheen meer klassiek georiënteerde merk heeft een design evolutie ondergaan. De persoon achter deze ontwikkeling is Part Two’s hoofdontwerpster Pernille Skriver. In een paar jaar heeft ze nieuwe energie in het merk geïnjecteerd, waarmee het is getransformeerd in een stijlvol modern modemerk met een internationale focus.

Het design van Part Two is vol contrasten, die Skriver als essentieel ziet, niet alleen haar aanpak van design, maar ook als een persoon: “Ik word sterk beïnvloed door een dualisme dat afwisselt tussen masculiene en vrouwelijke uitdrukkingen, die ik probeer te verweven in een integrerend geheel”.