TOP

Panorama Berlin breidt uit met lingerie

Komende editie breidt Panorama Berlin uit met een afdeling voor lingerie, ondermode en loungewear. Daarnaast vinden er nog wat kleine verschuivingen en toevoegingen plaats op de beurs, die qua hallenaanbod wel even groot blijft.

Panorama Berlin lanceert komende editie, van 17 tot en met 19 januari, een lingerieafdeling. Volgens de organisatie was daar vraag naar vanuit de bezoekers. De lingerie en loungewear wordt ondergebracht in de hal waar je vorige editie kon eten. Veertig bodyfashionmerken krijgen er een plekje, waaronder Aubade, Chantal Thomass, Chantelle, DKNY Sleepwear, Gossard, Guess, Hanro, Heidi Klum Intimates, Hotsox, Muchachomalo, Passionata, Spanx, Stella Mccartney Lingerie en Vive Maria.

Schoenen en accessoires gemixt

Verder wordt komende editie een nieuw concept gepresenteerd voor schoenen en accessoires. Waar er vorige zomer een aparte hal voor schoenen was en een aparte hal voor accessoires, worden deze twee segmenten in januari weer gemixt en verdeeld over twee hallen. In hal 5 vind je de schoenen- en accessoiresmerken die passen bij de naastgelegen Jeans & Casual –hal en in hal 6 vind je merken die passen bij de Contemporary Luxury –hal daarnaast.

Meer denim op Nova Concept

Ook Nova Concept wordt aangescherpt. Het denim- en urbanwearplatform was vorige editie vooral gericht op lifestyleconcepten, maar nu zullen er meer jeansgerelateerde merken te zien zijn. Nieuwe exposanten zijn Lee, Guess, Fornarina, Wrangler, Solid, Tigha, Marciano, In My Hood en The Fresh Brand.

Hipstar breidt uit

Hipstar, de hal voor plussize fashion, breidt na een succesvolle lancering afgelopen zomer uit van één naar twee (kleine) hallen. Al deze vernieuwingen gaan wel ten koste van de Cosmopolitan-hal, die na één keer niet meer terug komt. Deze hal richtte zich op productspecialisten in vrouwenmode, met vooral broekenmerken. Die worden ondergebracht in één van de andere hallen. De afgelopen zomer gelanceerde mannenmodehal Ma!n krijgt wel een vervolg, net als de young fashionhal Style Hub.

Panorama januari 2017