TOP

Pakkenmerk OppoSuits breidt uit met shirts

OppoSuits, het merk dat bekendstaat om zijn pakken met opvallende, humoristische prints, breidt zijn assortiment uit met shirts.

De uitbreiding van de OppoSuits-collectie bestaat uit elf shirts in effen, (veelal) felle kleuren. De tailored fit overhemden zijn bedoeld om te dragen onder de pakken van het merk, die vaak zijn voorzien van een opvallende, grappige print.

De shirts hebben een verkoopprijs van €34,95 en zijn al verkrijgbaar via de webshop van OppoSuits.

“Een gekleurd overhemd kan een OppoSuits-outfit helemaal afmaken, casual gedragen worden of een minder uitgesproken pak opleuken wanneer de gelegenheid om een subtielere aanpak vraagt. Hiermee spreken we zowel de die-hard OppoSuits-fans als de undercover ‘rebel’ aan,” aldus Guus Bakker, mede-oprichter en ceo van OppoSuits.

OppoSuits is in 2012 opgericht door Guus Bakker, Jasper Castelein en Jelle van der Zwet. Het bedrijf richtte zich vanaf het begin op een internationale markt. De pakken van het merk zijn vooral in de Verenigde Staten een groot succes. Zo sloot het Nederlandse merk al in 2015 een deal met het Amerikaanse warenhuis Macy’s.