TOP

Oprichtster Kleertjes.com onderneemster van het jaar

Claudia Willemsen, de oprichtster van webwinkel Kleertjes.com, is afgelopen week verkozen tot Onderneemster van het Jaar. Haar bedrijf is sinds de lancering in 2003 enorm gegroeid en heeft nu 125 medewerkers en negentigduizend klanten.

De Onderneemster van het Jaar Award is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers die een innovatief idee uitbouwen tot een succesvol bedrijf. Kleertjes.com is uitgegroeid tot de grootste webwinkel met merkkleding en schoenen voor baby’s en kinderen. Willemsen werd door de jury onder leiding van zakenvrouw Annemarie van Gaal geprezen voor haar lef, omdat ze het aandurfde om in 2003 een webwinkel te beginnen.

Olcay Gulsen en Marlies Dekkers
De winnares mag een jaar lang in een Porsche Cayman rijden. Onder de in totaal vijftig genomineerden bevonden zich onder meer lingerieontwerpster Marlies Dekkers, Marian Wigger van Zenggi.com, Olcay Gulsen van Supertrash en modeontwerpsters Truus en Riet Spijkers van het label Spijkers en Spijkers.  De publieksprijs ging naar Gervaise Coebergh, de oprichtster van adviesbureau Coebergh Communicatie en PR.

Benieuwd naar het verhaal van de onderneemster? Klik hier voor het portret dat RTL Z maakte van Claudia Willemsen.