TOP

Oprah bezoekt ranch Ralph Lauren

Afgelopen dinsdag kwam voor Oprah Winfrey een langgekoesterde droom uit: ze bezocht de ranch van modeontwerper Ralph Lauren.

Hoewel hij zelden interviews geeft, wilde Lauren voor de beroemdste tv-vrouw ter wereld wel een uitzondering maken. In een van de laatste afleveringen van de Oprah Winfrey show ooit (op 25 mei is de allerlaatste uitzending) brengt Oprah een bezoek aan de gigantische ranch van Lauren in Colorado.

Lauren vertelt openhartig over zijn jeugd, zijn huwelijk en zijn nieuwste ontwerpproject: de bruidsjurk van zijn dochter. Over zijn carrière zegt Lauren dat hij altijd zijn hart heeft gevolgd, niet zijn portemonnee.

Van stropdas naar lifestyle brand
Toen Lauren in de jaren zestig begon met het ontwerpen van stropdassen, wilde warenhuis Bloomingdales zijn ontwerp overnemen en van hun eigen label voorzien. Lauren weigerde en later kwam het warenhuis met hangende pootjes terug, bereid de dassen met het Ralph Lauren logo te verkopen. Inmiddels is Ralph Lauren uitgegroeid tot een lifstyle brand met kledinglijnen, accessoires, geuren, meubels en meer.