TOP

OppoSuits scoort internethit met Pac-Man-pak

OppoSuits, het Nederlandse label dat bekend staat om zijn pakken met humoristische prints, heeft opnieuw een pak bedacht dat veel online aandacht genereert.

Het Pac-Man-pak van OppoSuits krijgt aandacht van over de hele wereld, van Hongarije tot Japan. Ook hebben veel bekende blogs en websites als Mashable, BoredPanda en New York Magazine in de afgelopen dagen over het product geschreven.

Het pak, dat is voorzien van een all-over dessin met het iconische gamekarakter Pac-Man, is in Nederland voor €79,95 te koop.

Macy’s

Het is niet voor het eerst dat OppoSuits internationale media-aandacht krijgt. In 2014 schreven bekende titels als The Independent en Business Insider al artikelen over het bedrijf uit Roelofarendsveen. 

OppoSuits is in 2010 opgericht door Jasper Castelein, Guus Bakker en Jelle van der Zwet. Het bedrijf richt zich vooral op de feestsector, maar heeft ook moderetailers als klanten.

Vorig jaar tekende het merk een deal met het Amerikaanse warenhuis Macy’s. Ook werkte OppoSuits samen met filmgigant Warner Brothers door pakken met Batman- en Superman-logo’s uit te brengen. Momenteel zijn de drie mannen bezig om met name de Amerikaanse markt verder te veroveren.