TOP

Opening winkel Oilily in Tokyo

Oilily zoekt het ver over de grenzen en heeft op 20 oktober een Oililywinkel in het avant-garde district Daikanyama in Tokyo geopend.

De nieuwe Oililywinkel heeft een plek op de eerste etage van het winkelcentrum ‘La Fuente’ tussen lokale en internationale modezaken en onafhankelijke designerboetieks.

In de winkel zijn antieke meubelstukken gecombineerd met industriële elementen, wat een bohemién-achtige landelijke charme en moderne urban uitstraling geeft. Industriële wandsystemen gaan samen met vintage kledingkasten en originele tafels. Tafels, stoelen, mannequins en horizontale displays hebben de conventionele hangrekken vervangen om de verschillende productgroepen te laten zien. Alle meubelstukken, stalen constructies en gelamineerde borden zijn speciaal uit Nederland overgebracht.

De winkel in Tokyo past precies in de restyling en nieuwe strategie van Oilily waar het label vorig seizoen mee is begonnen. Het merk heeft in Nederland moeite de hoogtijdagen van weleer terug te krijgen. De restyling zou het tij moeten keren.