TOP

Ook Tommy Hilfiger en Calvin Klein krijgen dc in Venlo

Na Michael Kors, krijgt ook het moederbedrijf van Tommy Hilfiger en Calvin Klein een distributiecentrum in Venlo.

PVH Europe krijgt binnenkort een distributiecentrum in Venlo. Het moederbedrijf van onder andere Tommy Hilfiger en Calvin Klein, huurt 60.000 m² bij Trade Port Noord. De gemeente Venlo laat weten dat het bedrijf voor de Limburgse plek heeft gekozen vanwege de gunstige ligging. De gemeente is namelijk goed bereikbaar via de weg, water en het spoor. Daarnaast ligt het vlak bij de Belgische en Duitse grens.

Michael Kors

Het Amerikaanse modemerk Michael Kors maakte eerder dit jaar al bekend dat het een distributiecentrum in Venlo zou openen. Het centrum wordt meer dan 100.000 m² groot en is bedoeld om de detailhandel, groothandel en e-commerce in Europa en het Midden-Oosten van producten te voorzien.

Hotspot

Logistiek vastgoedeigenaar Prologis bestempelt Venlo tot logistieke hotspot van Europa. In 2017 zal er namelijk nog een derde terminal openen waar € 45 miljoen in wordt geïnvesteerd door gemeente, provincie en het Rijk.

Trade Port Noord

Trade Port Noord wordt in totaal 140.000 m² groot en zal onderverhuurd worden aan verschillende grote bedrijven. Aan het gebouw wordt momenteel nog gebouwd door de Belgische investeringsmaatschappij Groep Heylen. In april 2016 moet het worden opgeleverd en moet het voor 750 banen zorgen.