TOP

Ontwerpwedstrijd Name It op Facebook

Steeds meer merken bedenken voor Facebook een actie om consumenten te trekken. Dit keer heeft het Deense Name It een ontwerpwedstrijd uitgeschreven.

Steeds meer merken bedenken voor Facebook een actie om consumenten te trekken. Dit keer heeft het Deense Name It een ontwerpwedstrijd uitgeschreven. Net als echte modeontwerpers, maken kinderen kans om hun eigen ontwerp als print op

T-shirts terug te zien in de winkels. De winnende ontwerpen zullen deel uitmaken van de herfstcollectie en vanaf medio augustus verkrijgbaar zijn in de winkels.

Van 23 april tot 18 mei kan het T-shirt sjabloon op nameit.com worden gedownload en kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten. Het ontwerp moet worden ingeleverd in een Name It winkel of worden ingezonden via

nameitcompetition@bestseller.com. Van 28 mei tot 22 juni kunnen ouders en kinderen stemmen voor de beste ontwerpen op de Facebookpagina van Name It.

Beroemd
De winnaars worden 11 juni bekend gemaakt op Facebookpagina van Name It en worden als beroemde ontwerpers geïnterviewd voor het internationale Name It magazine.