TOP

Ontdek het nieuwe Rucanor (advertorial)

Sinds een aantal maanden waait er een frisse wind bij Rucanor. Nu het nieuwe management onder leiding van Martijn Nelissen gevormd is, bouwt het merk verder uit en brengt een geheel vernieuwde en uitgebalanceerde zomercollectie.

ONTDEK HET NIEUWE RUCANOR
Nieuwe thema’s zijn running en swimming. De running collectie voor heren is een functionele lijn voor de beginnende tot gevorderde hardloper. De swimming collectie bevat voor dames en heren diverse modellen functionele badpakken, zwembroeken en zwemshorts. Verder heeft Rucanor weer een uitermate sportieve tennis-, fitness en multisports collectie ontwikkeld. En uiteraard ontbreekt een vrolijke beach collectie niet!

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

De seizoenscollecties van Rucanor worden steeds meer gekoppeld aan het succesvolle NOS concept. De randvoorwaarden voor een NOS programma zoals het uit voorraad leverbaar zijn, krachtige in-store presentatiemogelijkheden en vaste prijspunten zullen ook voor de zomercollectie 2010 gelden.

SCHOENEN, SCHOENEN, SCHOENEN!
Zeker verrassend is de nieuwe schoenencollectie voor komende zomer. De terugkeer van de sterren en strepen, nieuwe designs en verbeterde materialen hebben voor een kwalitatieve en sterke collectie gezorgd. De schoenencollectie is onderverdeeld in een functionele Sport collectie, een Sport Fashion collectie en een Sport Heritage collectie.

Rucanor is ook aanwezig tijdens de preview in Leusden.

Contact:
Rucanor Europe BV
Tel. : (+31) 0180 331700
E-mail: verkoop.nl@rucanor.com
http://www.rucanor.com/
Brandboxx Leusden A11

Bekijk ook de slideshow aan de rechterkant…