TOP

Only for Men organiseert weekend voor vrouwen

Only for Men is een van de weinige mannenmodezaken die ook aan de vrouw denkt. Op 19 en 20 maart zijn er in de Only for Men-winkel in Doesburg allerlei activiteiten speciaal voor de vrouwen van de mannelijke klant.

In de zogenoemde Mensperience Store in Doesburg wordt komend weekend het ‘We Love Women Weekend’ georganiseerd. Tijdens het event staat de vrouw centraal, maar er zijn ook allerlei activiteiten voor de mannelijke bezoekers.

Bootcamp

Zo staan er allerlei stands van lokale bedrijven en grote merken als Denham en Calvin Klein Underwear, waar bezoekers sieraden, tassen en kleding kunnen kopen. Ook kunnen vrouwen armbanden op maat laten maken bij Pig&Hen – een merk dat eigenlijk alleen armbanden voor mannen ontwerpt.

Daarnaast zijn er verschillende modeshows te zien en kunnen vrouwen hairextensions laten zetten bij De Beautyfabriek en deelnemen aan een bootcamples van Fitfem. Verder worden er allerlei prijzen verloot onder de bezoekers. Zo maken deelnemers kans op een VIP-arrangement van Burgers Zoo. 

Mensperience Store is een van de dertien winkels van Only for Men. In de winkel van 1350 m2 staat de beleving van de man centraal. Onlangs kondigde de keten aan Het Magazijn te openen, een outlet naast Bataviastad in Lelystad. Deze zal op 21 april geopend worden. Het bedrijf streeft naar landelijke dekking.