TOP

Only for Men opent outlet in Etten-Leur

Een outlet hoeft er niet goedkoop uit te zien. Vanuit die gedachte opent mannenmodeketen Only for Men op vrijdag 4 oktober een outlet in Etten-Leur.

Met de nieuwe outlet in het centrum van Etten-Leur gaat Only for Men in zekere zin ‘terug naar de roots’, zegt eigenaar Piet  Feenstra. “In 2002 zijn we begonnen met een outlet, vijf jaar later hebben we een upgrade gemaakt. Nu is de tijd weer rijp voor een nieuwe outlet-store.” In de outlet van 700 m2 wil Feenstra niet alleen oude collecties verkopen, maar ook sample-collecties aanbieden. Daarnaast is het volgens de ondernemer de ideale manier om een nieuw winkelgebied uit te proberen. “Het centrum van Etten-Leur is een zeer aantrekkelijk winkelgebied, mede door de gunstige parkeermogelijkheden. Wij geloven echt in de kracht van dit gebied.”

Geen grabbelbakken
Hoewel outlets over het algemeen een wat ‘goedkope’ uitstraling hebben, worden de collecties van Only for Men volgens Feenstra aantrekkelijk en overzichtelijk gepresenteerd. “Het voordeel van mannenmode ten opzichte van vrouwenmode, is dat kostuums en broeken minder gebonden zijn aan seizoenen. Bovendien is het vrij eenvoudig om een net jeansvak te maken of een rij kostuums op te hangen. We doen in ieder geval niet aan grabbelbakken.”

20 tot 60 procent korting
In de outlet worden de oude collecties van merken als Vanguard en G-Star met 20 tot 60 procent korting aangeboden. De eerste 50 klanten krijgen op vrijdag 4 oktober een kortingscheque, die direct inwisselbaar is. Verder is Feenstra niet van plan speciale acties in te zetten. “Dat heb je ook niet nodig in een outlet. De gunstige prijzen zijn genoeg.”

Only for Men Outlet
Burchtplein 2
Etten-Leur
www.onlyformen.nl