TOP

Online moderetailer Tess V zet stap naar winkelstraat

Modewebshop Tess V is voortaan ook in de winkelstraat te vinden. Eigenaar Tessa Verwoert opende op zaterdag 22 oktober de deuren van de eerste boetiek van haar merk, in het centrum van Nijmegen.

Foto’s: Tess V

Modewebshop Tess V heeft een winkel geopend in het centrum van Nijmegen, de eerste fysieke locatie voor het bedrijf, aan de Pauwelstraat 4. De boetiek opende op 22 oktober de deuren. Tess V is zes jaar geleden opgericht door de destijds 15-jarige Tessa Verwoert en heeft inmiddels bijna dertig medewerkers. Het label richt zich met commercieel geprijsde collecties tot €150 euro op de doelgroep waar Verwoert en haar team zelf ook toe behoren: jonge vrouwen met een grote liefde voor mode en winkelen.

Wekelijks nieuwe collecties

Tess V lanceert wekelijks nieuwe on-trend collecties en wist door steeds grotere onlinecampagnes snel te groeien. Met het openen van de eerste fysieke locatie is het nu tijd voor de volgende stap. “Er was veel vraag naar”, stelt marketeer Marit van der Wal van Tess V in een persbericht. Het hoofdkantoor zit in Rhenen en het nabijgelegen Nijmegen was zodoende een logische keus. “Onze grootste doelgroep bevindt zich in Nijmegen, een gezellige studentenstad vol terrassen en leuke winkelstraten.”

Roze muren en meubels

Tess V experimenteerde afgelopen zomer al met een pop-upstore in Den Bosch. Dat smaakte naar meer. “We hebben verschillende panden bezichtigd”, zegt Van der Wal. “Bij deze hadden we direct het ‘wauw’-gevoel.” De boetiek heeft een oppervlakte van 125 vierkante meter en is ruim en licht, met roze als accentkleur op de wanden en het meubilair. “We wilden echt een beleving creëren, zowel online als in de fysieke winkels.”