TOP

Ondernemers organiseren modeshow in Hoog Catharijne

Ondernemers van het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne slaan aanstaande zondag de handen ineen. Zij organiseren de modeshow 'Hip Cool' waar alle voorjaarstrends voorbij komen. Voor vaste klanten staat er een goodiebag klaar.

Op het plein bij Hoog Brabant laten diverse ondernemers op deze koopzondag 28 maart de nieuwste trends zien op het gebied van mode. Professionele mannequins verzorgen van 12.00 tot 17.00 uur vier shows, waarbij zij de nieuwste collectie kleding, lingerie, lederwaren (schoenen/tassen) en accessoires zoals horloges, brilmonturen en sieraden presenteren. En als kers op de slagroomtaart geeft Leco van Zadelhoff nuttige beautytips weg, zo is te lezen op de Hyves-pagina van Hoog Catharijne.

Goodiebag
De modeshow wordt verder opgeluisterd door een dj en ook zal een BN-er ( Leco?) zijn opwachting maken. Vaste klanten van de deelnemende ondernemers worden VIP kaarten aangeboden. Zij beleven de hippe show vanaf de eerste rang onder het genot van een drankje en worden verrast met een Hoog Catharijne goodiebag.