TOP

‘Onderneem ‘t’ Beurs voor franchise-ondernemers

Franchise+ en First Formula willen meer franchiseondernemers op de Nederlandse markt. Daarom organiseren zij op vrijdag 17 en zaterdag 18 april de Franchise & Formule Beurs: Onderneem 't! Tijdens de twee dagen in Studio Baarn zijn 60 franchiseformules uit diverse branches aanwezig.

Organisator Guido van der Horst: “Er zitten veel voordelen aan het ondernemen binnen franchise. Je stapt in een concept dat zich al bewezen heeft. Je hoeft het wiel niet nog een keer uit te vinden. Omdat de bank de formule al kent, kun je ook een stuk makkelijker aan financiering komen dan bij zelfstandig ondernemen.”

Volgens Franchise & Formule Beurs kiezen ondernemers steeds vaker voor franchising. Want bij franchise stopt slechts 15% van de ondernemers na drie jaar, in tegenstelling tot 65% van de zelfstandig ondernemers. Ondanks dit gegeven kiest maar 3% van de startende ondernemers voor franchising. De beurs Onderneem ‘t! wil daar verandering in brengen.

Tijdens de beurs is er een modeshow van onder meer Bandolera, een uitgebreide voorlichting van de Kvk en MKB Adviseurs en ‘The Franchise Dragons’-test, waarbij kandidaten zich kunnen presenteren aan vier ervaren franchisegevers: The Dragons. Nadien zal blijken of de kandidaat wel of niet over de vereiste kwaliteiten en eigenschappen beschikt voor het franchisenemerschap.

Zowel startende ondernemers als zelfstandig ondernemers die de steun zoeken van een professionele organisatie zijn van harte welkom.

Meer informatie: www.ikwordondernemer.nl