TOP

Oilily-voorraad zomer 2009 nu via officiële webshop te koop

'Wat leuk dat je even komt kijken hoe het met Oilily gaat': deze tekst vind je op de homepage van de nieuw gelanceerde website www.oilily-world.com.

Met de website www.oilily-world.com is het voor het eerst sinds het faillissement, dit voorjaar, dat Oilily weer communiceert met zijn doelgroep, de consument. Er wordt tegelijk verwezen naar de officiële nieuw geopende Oilily-webshop www.oililyshop.com.

Bezoekers van de webshop www.oililyshop.com kunnen zien dat hij de daad bij het woord heeft gevoegd. Vorige maand werd namelijk bekend dat hij de voorraad zomerkleren van dit seizoen die opgeslagen lag in een loods in Oldenzaal voor 1,4 miljoen euro had teruggekocht . “Als ik geluk heb, kan ik nog wat aan die voorraad verdienen”, vertelde hij daarover al aan de Telegraaf. Olsthoorn was ook bang dat het merk tegen belachelijk lage prijzen op de markt zou komen. Maar al met al lijkt dit oook op een andere manier het slimste dat oprichter Willem Olsthoorn had kunnen doen. Want hiermee houdt hij het merk niet een jaar lang buiten het gezichtsveld van de potentiële Oilily-klant. De eerste nieuwe collectie van Oilily na het faillissement zal volgens het merk namelijk pas eind juni 2010 weer in de winkels liggen.

Oilily-kortingen

Momenteel worden er in de webshop kledingstukken en accessoires uit de zomercollectie voor 2009 (oude collectie dus) aangeboden tegen kortingen tussen 50 en 70 procent. Verder is er een nieuwe collectie tassen te vinden die niet tegen korting te koop is. Voor jongens en meisjes is het aanbod aanzienlijk. Uit de vrouwenmodecollectie is er slechts een jas te krijgen, een vrij saaie ‘niet-des-Oilily’s’ overigens.