TOP

Oger heropent maatwerkafdeling in Amsterdamse winkel

Modelabel Oger heeft de maatwerkafdeling in zijn Amsterdamse winkel op de P.C. Hooftstraat vernieuwd. Op 17 december werd de nieuwe afdeling heropend door Martijn Lusink, managing director van het bedrijf.

De nieuwe maatwerkafdeling in de Oger-winkel op de P.C. Hooftstraat in Amsterdam is in totaal 250 vierkante meter groot. Daarmee is het volgens het merk zelf de grootste van Europa in zijn soort.

Individualisering

Oger wil met deze stap inhaken op de trend van individualisering onder mannen. Ook heeft het modebedrijf de ambitie zich als de marktleider op het gebied van maatwerkkleding te positioneren. 

“We willen klanten helpen een persoonlijk statement te maken en dit vraagt voor elke klant een ander creatief proces”, deputy managing director Bjorn Hillerstrom van Oger. “Klanten waarderen onze individuele behandeling want onze omzet uit maatwerk is afgelopen jaar met ruim 35 procent gestegen.” 

Oger Winkel

 
 
 
 
 
 
 
 

Een sfeerbeeld van de nieuwe maatwerkafdeling van Oger

De winkel, waar de nieuwe maatwerkafdeling is geopend, werd in 1989 geopend door Oger Lusink. Intussen heeft het modebedrijf in totaal acht winkels. Vorige maand lanceerde Oger nog een nieuw e-commerce concept, waarin de focus ligt op service en interactie met de klant.