TOP

Oger Donna introduceert personal shopper

Vanaf deze week kunnen klanten van Oger Donna een personal shopper inhuren. Deze personal shopper helpt klanten bij het samenstellen van de perfecte outfit en maakt het shoppen 'efficiënter, leuker en gemakkelijker'.

Het gezicht achter de Personal Shopper by Oger Donna, is de 35-jarige stylist Nynke Wynia. Wynia gaat niet alleen samen met de klant shoppen, maar winkelt, op verzoek, ook zelfstandig. De Personal Shopper by Oger Donna als nieuwe service past goed bij ons doel om vrouwen te helpen zich mooi te laten voelen, zonder dat ze hierbij voorbijgaan aan hun identiteit”, aldus marketing directeur Sander Lusink in een persverklaring. “Veel van onze klanten zijn drukbezette vrouwen die graag goed verzorgd voor de dag willen komen. De PS by Oger Donna is voor hen een perfecte uitkomst.”

Naast het winkelen geeft Wynia advies, tips en hulp bij alles wat er verder bij uiterlijke verzorging komt kijken, zoals haarstyling, lingerie en beautyadvies. De personal shopper is bij besteding vanaf €500 bij Oger Donna, van maandag tot en met zaterdag te boeken voor een eenmalige, kosteloze sessie..