TOP

Odlo investeert in accessoires en designteam

Buiten de geijkte kaders denken. Dat doet functionele sportkledingfabrikant Odlo met de ontwikkeling van een divisieoverschrijdende en combineerbare accessoirecollectie.

Accessoires complementeren functionele sportkleding niet alleen visueel, ze zorgen er ook voor dat atleten hun lichaamswarmte behouden. Vooral in de winter ontsnapt een groot deel van de lichaamswarmte via het hoofd. Functionele accessoires vormen daarom een belangrijk onderdeel van de winteroutfit. Een aantrekkelijk aanbod van accessoires is volgens sportkledingfabrikant Odlo niet alleen voordelig voor de consument en de atleten. Ook retailers kunnen er hun voordeel uit halen. De kleine producten met een grote impact vormen namelijk een ideaal bijverkoop-product.

Nieuw team
Fabrikant Odlo richt daarom haar pijlers op verdieping en uitbreiding van haar accessoires-collectie. Het merk richt hiervoor een heel nieuw team op. Birgit Schmitt, productmanager van de afdeling Tec Shirts, neemt per direct de leiding over van deze nieuwe accessoires-lijn. Vanaf 1 oktober 2011 zal productontwikkelaar Petra Reimann het accessoireteam versterken.