TOP

Odlo en MarathonMan gaan samenwerken

Odlo gaat samenwerken met Stefaan Engels. De Belgische atleet heeft de bijnaam MarathonMan omdat hij in 2010 en 2011 365 marathons in 365 dagen liep. Zijn kennis en waardevolle ervaringen worden in de nieuwe Running-collectie van Odlo gebruikt.

Stefaan Engels (50) is een voormalig triatleet die steeds op zoek gaat naar zijn grenzen en die tegelijkertijd andere atleten wil inspireren. In 2008 liet hij van zich horen met twintig Ironman-deelnames in één jaar, een record.

 

Odlo laat weten zich te verheugen op een succesvolle  samenwerking met deze competente atleet. De fabrikant van functionele sportkleding profiteert bij de ontwikkeling van zijn producten maximaal van de input van zijn topatleten zoals de Noor Ole Einar Bjørndalen, de meest succesvolle biatleet aller tijden, of de Zwitserse Olympisch kampioen langlaufen Dario Cologna. Met Stefaan Engels is Odlo er in geslaagd om een nieuwe, zeer charismatische sporter voor zijn testteam te werven. Odlo wordt ook steeds actiever in zomersporten zoals fietsen of hardlopen. Engels zal als gepassioneerde hardloper waardevolle informatie kunnen aanreiken bij de ontwikkeling van nieuwe producten.