TOP

Not Your Daughter’s Jeans breidt uit met shop-in-shops

Not Your Daughter's Jeans heeft een shop-in-shop concept neergezet in Nederland. Met het uitrollen van de shop-in-shops door Europa hoopt het merk verder aan de zichtbaarheid in de winkels te bouwen.

De eerste drie shop-in-shops zijn bij Berden Schunck in Heerlen en Sittard, Rivs in Haarlemen Alkmaar en Bronwasser in Amsterdam. Het Amerikaanse Not Your Daughter’s Jeans (NYDJ) lanceerde begin dit jaar de vernieuwde website met Europese store locator. Door een sterke toename in de vraag naar NYDJ jeans en de groei in de verkooplocaties kon de vernieuwde website, met internationale uitstraling, niet langer achterblijven. Met de shop-in-shop concepten wil het merk deze uitstraling ook bij de verkooppunten overbrengen. Het merk verwacht dit jaar minimaal 100 shop-in-shop concepten te plaatsen.

“De shop-in-shop concepten versterkt onze aanwezigheid in de winkels en zorgen ervoor dat we nog beter te vinden zijn door de consument”, zegt Wim Gorissen, Sales Director Europa, in een persbericht. In Europa wordt het merk in bijna 1.400 winkels verkocht. Sinds 2009 heeft NYDJ het Europees hoofdkantoor in Amsterdam en showrooms in London, Düsseldorf en New York.