TOP

Not The Same gaat zelfstandig door met nieuwe investeerder

Het kledingmerk Not The Same maakt een doorstart met een nieuwe eigenaar. Dat maakte het bedrijf donderdag in een persbericht bekend. Het bedrijf gaat zelfstandig verder, los van moederbedrijf Bandolera.

De nieuwe eigenaar is een investeringsfirma, meldt hoofdontwerper en oprichter van de huidige collecties Sander de Vos in een persbericht van Not The Same. Wie deze investeerder is, kan NTS nog niet zeggen.

Verhuizing

Wel meldt het kledingmerk dat Not The Same zal verhuizen naar een nieuw pand in Hoofddorp. In de dat pand zullen ook een stoffenleverancier en een kledingproducent hun intrek nemen. Ook hun namen wil Not The Same nog niet prijsgeven.

“Alle betrokken partijen hebben ruime ervaring in de modebranche en een gedeelte van het NTS Design & Development team wordt meegenomen”, aldus De Vos.

Samenwerking

‘Leveringen worden in het vervolg vanuit het inpandige magazijn verzorgd hetgeen een efficiënte service en een toegewijde after-sales in de toekomst waarborgt. Een modern ordersysteem en een nieuwe online voorraadsite zijn doelen die snel gerealiseerd zullen worden. Tevens wordt flink in kwaliteitsverbetering geïnvesteerd.’, meldt het persbericht.

Expansie

Met hulp van deze partners wil Not The Same haar expansieplannen versneld uitvoeren. Naast een prominente aanwezigheid in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Zweden en Canada wil NTS zich ook richten op de Verenigde Staten, Australië, Noorwegen en Italië.

Bandolera

Op vrijdag 25 januari werd de holding Bandolera failliet verklaard door de rechtbank. Maandag gaf Bandolera aan dat de voorkeur uitging naar een verkoop van het gehele bedrijf, bestaande uit de merken Bandolera, Not The Same en de eigen winkels, maar nu is er toch besloten Not The Same af te splitsen van de holding om zelfstandig verder te gaan. Wat er met het merk Bandolera en de winkels gaat gebeuren is niet bekend.

Houd de website van Textilia in de gaten voor meer informatie.