TOP

Nomad geeft honderd paar schoenen weg

Nomad geeft vanaf juni 2010 honderd paar nieuwe schoenen weg. Het merk zoekt namelijk testlopers voor de nieuwe collectie berg- en wandelschoenen. Kandidaat-testlopers kunnen zich tot 1 juni aanmelden.

Consumenten die schoenen uit de nieuwe Nomad-collectie willen testen, kunnen zich aanmelden op de website van Nomad. Om in aanmerking te komen voor een paar schoenen, zullen zij het merk er wel van moeten overtuigen waarom juist zij de ideale testpersoon zijn. Ook wil men bij Nomad graag weten wat zij gedurende de testperiode gaan ondernemen. De testperiode loopt van 15 juni tot en met 30 november van dit jaar.

Nomad is benieuwd naar de ervaringen van de testlopers en probeert met deze actie zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor haar nieuwe schoenencollectie. Marketing Manager Matthijs Boesten nodigt mensen nadrukkelijk uit zich in te schrijven: “Zoals klanten van ons gewend zijn, hechten we enorme waarde aan hun mening. Het is eigenlijk te gek voor woorden, maar met plezier geven we honderd paar schoenen weg. Er is maar één manier om onze schoenen te ervaren: lopen! Alleen op deze manier komen we écht te weten wat de klanten van onze schoenen vinden.”