TOP

No Excess verhuist en breidt uit

No Excess is in december 2016 verhuisd naar een nieuw, groter pand in Amsterdam. Volgens directeur Roel de Veer is de uitbreiding hard nodig, want het het casual merk maakt nationaal en internationaal de nodige groei door.

Roel de Veer, directeur van No Excess vertelt aan Textilia dat de onderneming de nodige groei doormaakt. “De afgelopen drie, vier jaar zitten we in een opgaande lijn. In 2016 hebben we ook weer acht procent gerealiseerd en ik voorzie voor het voorjaar van 2017 groei van zo’n vijf tot zes procent.” De Veer geeft aan dat het bedrijf veel investeert in meer kwalitatieve materialen, betere bottoms en dat betaalt zich uit.

Betere doorverkoop

De Veer: “Het prijsniveau ligt nu iets hoger, maar daar staat tegenover dat de styling en uiteindelijk ook de doorverkoop beter is.” Het merk richt zich steeds vaker op zowel denimzaken als mannenmodewinkels met een gemengd aanbod. Om de broeken een boost te geven heeft No Excess een nieuwe vertegenwoordiger aangenomen die zich volledig focust op denim. “We staan vooral bekend om onze tops en jacks. Voor de onderstukken zie ik nog genoeg groeimogelijkheden”, verklaart de ondernemer.

Duitsland

Daarnaast richt No Excess zijn pijlen op de Duitse markt, waar het de afgelopen twee jaar groei laat zien. Inmiddels beschikt de onderneming er over eigen accountmanagers met een groot netwerk. “En dat vertaalt zich – samen met de verbeterde collecties – naar behoorlijk wat aandacht van kwalitatieve nieuwe klanten.”   

Het nieuwe adres van No Excess is:

Maroastraat 79, Amsterdam