TOP

Nieuwtjes van de beurzen (Street X Active)


Nieuwe collabs en een fris, vernieuwd winkelconcept: tijdens de verschillende beurzen waren er weer veel ontwikkelingen te bespeuren. En niet alleen op collectiegebied.

Goldbergh x Selfridges

Goldbergh gaat een samenwerking aan met het Engelse Selfridges. Het Nederlandse activewearlabel produceert twee gelimiteerde items voor het warenhuis, een jumpsuit en een reversible imitatie bontjas. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 15 september. Vanaf eind september debuteert Goldbergh verder bij Net-a-Porter in Hong Kong, Amerika en Groot-Brittannië. 

 

Mud Jeans collab met Sea Shepherd

Mud Jeans brengt komende september vier bijzondere items op de markt. Hiervoor werkt het samen met Sea Shepherd, een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor het leven in de zee. Het merk presenteerde op Modefabriek een tuinbroek, twee anoraks en een cargopant, geïnspireerd op marine workwear en gemaakt van 40 procent hergebruikte katoen/60 procent organisch katoen. 

 

Garcia introduceert nieuw winkelconcept

Tijdens Panorama in Berlijn presenteerde Garcia een nieuw winkelconcept, dat vanaf 24 augustus voor het eerst te zien is in de verbouwde Garcia-vestiging in Maastricht. In de nieuwe opzet staat de gezellige Italiaanse keukentafel met een grote olijfboom in het midden, centraal. Dit concept wordt doorgevoerd in shop-in-shops, mogelijke franchisestores en marketingcampagnes. 

 

Garcia op Panorama

Garcia bood op Panorama een eerste impressie van het vernieuwde winkelconcept.

Mud Jeans x sea shepherd

Mud Jeans X Sea Shepherd