TOP

Nieuwsgierig naar de succesvolle online campagne van Suitsupply?

Inmiddels zijn er weer meer sprekers bekend voor de Textilia Mode Experience! Naast gerenommeerd trendwatcher Christine Boland hebben we dit jaar meer key sprekers! Zo zal bedrijf Achtung inzicht geven in de online marketing voor Suitsupply, een zeer succesvolle viral game rondom een nieuwe collectie Suitsupply.

Met de onlangs met een FWA bekroonde website van Suitsupply als voorbeeld gaan zij tijdens dit event voor modeprofessionals in op de do’s and dont’s van Fashion websites. Wat zijn de basics voor een onderscheidend online presence. Kan een website een volwaardige vervanger zijn van lookbooks & brochures?

Uiteraard vinden ook weer de populaire expertsessies plaats. Daarnaast kan men op de playground terecht voor verschillende thema’s, zoals carrière, marketing en online. Tevens zijn er interactieve sessies met succespersonen uit de branche en verschillende workshops waaraan men kan deelnemen! Kortom, een middag om geïnspireerd, gemotiveerd en geïnformeerd te worden. Aansluitend vindt er dit jaar een spetterende after party plaats (incl. diner) georganiseerd door Brandboxx! Textilia abonnees krijgen € 60,- korting en betalen slechts € 129,- i.p.v. € 189,-. Voor meer informatie of aanmelden voor de Textilia Mode Experience klik hier.