TOP

Nieuwe winkels Scotch en Desigual

Scotch & Soda opent binnenkort twee nieuwe winkels in Haarlem en Utrecht. Beide vervangen de oude winkels op andere locaties in deze steden. Verder opent Desigual een winkel aan de Lijnbaan in Rotterdam.

Scotch & Soda opent in maart 2012 een nieuwe winkel in een monumentaal pand aan de Kruisstraat in Haarlem (de voormalige burgemeesterswoning). De nieuwe winkelruimte beslaat 270 m2 winkeloppervlak op de begane grond en 120 m2 in de kelderruimte. De huidige winkel van Scotch & Soda in de Barteljorisstraat in Haarlem is inmiddels gesloten.

Utrecht 

Ook in Utrecht verhuist Scotch & Soda de winkel binnenkort naar een nieuwe locatie. Het merk heeft een huurovereenkomst afgesloten 230 m2 winkelruimte aan de Choorstraat. De winkel zit nu nog op de Lijnmarkt.

Desigual

Het Spaanse kledingmerk Desigual opent deze maand haar zevende winkel in Nederland aan de Lijnbaan in Rotterdam. Deze winkel is ruim 800 m2, verdeeld over drie verdiepingen. De andere winkels zijn in Amsterdam, Almere, Lelystad, Den Haag, Maastricht en Roermond.