TOP

Nieuwe winkel Expresso in Arnhem

Vanaf donderdag 7 mei 2009 is Arnhem een modezaak rijker, want dan opent Expresso Fashion de deuren van haar nieuwe winkel aan de Ketelstraat 51-52. Met de opening van deze winkel zijn er momenteel achttien Expresso Stores in Nederland.

De winkel is gevestigd in een van de drukste winkelstraten van de stad en heeft een vloeroppervlak van circa 160 vierkante meter. Expresso is bezig aan een gestage groei van het aantal verkooppunten. Vorig jaar liet marketing manager Judith Kruijdenberg weten dat het merk zich zou gaan focussen op het openen van meer eigen winkels. Het afgelopen jaar zijn er zes geopend en vooralsnog zal de winkel in Arnhem de laatste zijn in de reeks.

Expresso is lid van de Fair Wear Foundation, een organisatie die toeziet op fatsoenlijke arbeidsomstandigheden bij de kledingproductie in het buitenland. In de collectie past het merk zoveel mogelijk ‘Earth Friendly’ materialen toe. Naast biologisch katoen, wordt gebruik gemaakt van tencel, speciale modal/viscose en linnen/ramie. Kledingstukken van dergelijke materialen gemaakt, zijn herkenbaar aan een speciaal teken op de hangtags.