TOP

Nieuwe winkel: Church of Labels

Church of Labels opende in januari 2017 de deuren bij de ingang van de populaire hotspot de Hallen in Amsterdam. Je kunt er kleding kopen, maar ook koffie drinken of een expositie bekijken.

Church of Labels is een concept van Natascha Louwen, die sinds acht jaar pr-bureau PRBB runt en zich daarmee richt op mode- en lifestylemerken. In 2015 begon zij met de uitwerking van het platform Church of Labels. Haar idee is om een plek te creëren waar alles samenkomt waar zij van houdt: mode, beauty, lifestyle en interieur.

Church of Labels  (4) Church of Labels  (5)

Church of Labels zit bij de ingang van de populaire hotspot de Hallen aan de Ten Katestraat in Amsterdam. Op ruim 200 vierkante meter vind je producten op het gebied van mode, beauty, lifestyle en interieur, maar je kunt er ook koffie drinken, exposities bekijken, workshops volgens of werken op een flexwerkplek. De conceptstore verkoopt onder andere de merken Just Female, Alix The Label, Gestuz, Liebeskind, Birgitte Herskind, Gram, Be Edgy, Ottod’ame, The.Nim, Acca Kappa, Squalan en Lespecs.

Church of Labels  (2) Church of Labels  (1)

Natascha Louwen is selectief in de keuze van merken en selecteert verrassende en niet voor de hand liggende items. Ze werkt bovendien met kleine voorraden om een exclusief karakter te behouden. Verder krijgen jonge designers en kunstenaars de mogelijkheid om hun creaties te presenteren in de vorm van een expositie.