TOP

Nieuwe vertegenwoordiger Gidion

Miranda Lisman is in dienst getreden bij Gidion als nieuwe vertegenwoordiger. Daarnaast opent Gidion een showroom in het Brandboxx Sport Business Center in Leusden.

Lisman zal zich bezig houden met de verkoop en promotie van het helmen- en brillenmerk Casco, het outdoormerk Kelsyus Products en Gibbon Slacklines. Ze zal het noordelijke gedeelte van Nederland onder haar hoede nemen. Dit gebied neemt zij over van Jacco Rebergen. Hij blijft verantwoordelijk voor de zuidelijke helft van Nederland. Lisman heeft al ervaring opgedaan als vertegenwoordiger van onder andere het lingeriemerk Ten Cate.

Nieuwe showroom
Gidion opent half januari een showroom in Brandboxx Sport Business Center in Leusden. Wegens de grote vraag naar producten van Casco heeft Gidion besloten een ruimte te huren om daar de hele collectie te kunnen laten zien. De collectie is namelijk te groot voor vertegenwoordigers om mee te nemen. Door deze showroom kan het merk aan de wensen voldoen van het groeiend aantal detaillisten dat interesse heeft in Casco.