TOP

Nieuwe site Kidoows.nl voor tweedehands kinderkleding

Kidoows is een nieuw internetconcept op de Nederlandse markt. Kidoows wil de veiligste marktplaats zijn voor hoofdzakelijk tweedehands kinderkleding. Ook vind je er nieuwe merkkleding voor kinderen.

Kidoows heeft naar eigen zeggen een unieke winkelfunctie. Kopers kunnen namelijk artikelen van verschillende verkopers in hun winkelmandje plaatsen en tegelijk afrekenen. Daarin verschilt Kidoows fundamenteel met veilingplaats e-Bay of Marktplaats.nl, waar je per aanbieder afrekent. Bij Kidoows betaalt een koper dus nooit rechtstreeks aan een verkoper, maar aan Kidoows zelf. Hiermee garandeert Kidoows veiligheid voor zowel koper als verkoper.

Voor meer zoekgemak kun je er selecteren op jongens-, meisjes- en unisexkleding, maar ook op soort, maat, kleur, staat van gedragen en merk. Op Kidoows vind je op dit moment merken als Bengh, Bor*z, Vingino, Salty Dog, Imps & Elfs, Jottum, Marybell, Pointer, Ducky Beau, Airforce, Napapijri, Noppies, Mim-Pi, Muy Malo, Gaastra, McGregor, Gant, Tommy Hilfiger, Kiezeltje en Lief! en bijvoorbeeld opvallend veel communiekleding.