TOP

Nieuwe showroom voor Replay in Nederland [foto’s]

Fashion Box, het Italiaanse moederbedrijf van Replay, Replay One Off, We Are Replay en Replay&Sons, krijgt een nieuwe showroom in een monumentaal pand in Nederland.

Het moederbedrijf van Replay, Replay One Off, We Are Replay en Replay&Sons betrekt een nieuwe showroom in hartje Amsterdam. Fashion Box gaat de vier denimmerken nu vanuit een monumentaal pand uit 1619 aan de Herengracht 280 verkopen. Het pand telt acht etages en is in totaal 1.000 vierkante meter groot. Vanuit de nieuwe showroom zullen veel evenementen, lanceringen en andere creatieve initiatieven gehouden worden. Klanten kunnen gebruik maken van de speciale parkeerservice van Fashion Box.

Nieuw talent

De nieuwe showroom wordt ook open gesteld voor nieuw talent. In de ‘Replay Boardroom Gallery’ krijgen jonge kunstenaars voor twee maanden een plek om hun kunst te exposeren. Iedere vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur is de galerij geopend voor publiek.

Interieur

Het pand aan de Herengrach 280 is volledig gerenoveerd en ingedeeld door B-Covered en Managing Director Benelux/UK Art Zuyderwijk. De oorspronkelijke details van het oude pand zijn hiervoor gecombineerd met een moderne touch. Er is bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een ‘office-in-office’ concept waarbij een glazen kas in een grote kamer is geplaatst.