TOP

Nieuwe Nederlandse vertegenwoordiging voor Rinascimento

Het Italiaanse vrouwenmodemerk Rinascimento krijgt een nieuwe vertegenwoordiging in Nederland. Importeur DjaCo stopt en Bianca van Leur International neemt de verkoop over.

Na veertig jaar Irving Mode en DjaCo BV komt er eind dit jaar een einde aan de bedrijfsactiviteiten van DjaCo. De afgelopen twintig jaar vertegenwoordigde het bedrijf het Italiaanse pronto moda label Rinascimento op de Nederlandse markt. DjaCo blikt positief terug op de afgelopen veertig jaar van het bedrijf en op alle loyale samenwerkingen.

Nieuw team

Vanaf de zomercollectie 2020 (waarvan de verkoop begin december is gestart) wordt Rinascimento in Nederland verkocht door Bianca van Leur International. Er staat een nieuw team van drie mensen klaar om in januari te beginnen met de verkoop vanuit de vertrouwde showroom op de begane grond in toren 3 van het World Fashion Centre in Amsterdam.

Uitbreiding

DjaCo en Bianca van Leur International hebben hebben alle vertrouwen in een goede en succesvolle voortzetting van Rinascimento in Nederland. Rinascimento heeft momenteel 140 verkooppunten in Nederland en Bianca van Leur International wil dit aantal graag uitbreiden. Het pronto mode merk brengt acht korte termijncollecties per jaar, plus een aanbod uit voorraad.

Bianca van Leur

Bianca van Leur vertegenwoordigt verder onder andere de merken Annette Görtz, Penny Black, Smaak Amsterdam en Antik Batik vanuit haar showroom in het Fashion House in Amsterdam.