TOP

Nieuwe modemerken bij de Bijenkorf voor winter 2015-2016

De Bijenkorf breidt voor het aankomende verkoopseizoen uit met een flink aantal modemerken.

Warenhuis De Bijenkorf presenteerde op 30 augustus de nieuwe collecties voor het aankomende winterseizoen. De campagne die de nieuwe collecties moet aanprijzen heet ‘Identity’ en werd gemaakt door fotograaf Nadav Kander.

Webshop: mannenmode

Mannen kunnen vanaf dit seizoen onder andere de merken Sandro, Burberry, Chasin, Just Cavalli en de formele lijn van Selected Homme kopen via deBijenkorf.nl.

Nieuwe merken in de winkel

In de winkel kun je dit seizoen voor het eerst de volgende modemerken vinden: Proenza Schouler, Iro, Iris van Herpen, II by Claes Iversen en Self-Portrait.

Webshop: vrouwenmode

Ook in de webshop van De Bijenkorf wordt een aantal modemerken toegevoegd aan het assortiment. Het gaat voor vrouwenmode om de designermerken Burberry, Weekend MaxMara en Christian Wijnants. Andere labels die aan het vrouwenmode-segment worden toegevoegd zijn Sandro, Vanilia, Maje, Samsøe & Samsøe, Studio 8 en Adrianna Papell

Voor de accessoires zijn onder andere de schoenen van Kurt Geiger, accessoires van Love Moschino, Aurélie Bidermann en Kate Spade en de sjaals van Liberty nieuw in de najaarscollectie.