TOP

Nieuwe mannenmodewinkels in Apeldoorn: Capital en Mansion24

Sinds afgelopen maand is Apeldoorn maar liefst twee mannenmodewinkels rijker. Vlak na elkaar openden de winkels Capital en Mansion24 - beiden met een onderscheidend karakter - hun deuren.

Capital is een initiatief van Thomas Talboom (26) en Jordy Noya (25). “Ik kon in Apeldoorn nooit de kleding vinden die ik graag wilde hebben. Daarom moest ik bijvoorbeeld vaak naar Amsterdam,” vertelt Talboom aan Apeldoorndirect.nl. “Waarom zou de kleding die daar te vinden is, ook niet in Apeldoorn te vinden kunnen zijn? Daarom openden wij Capital, een winkel met een aantal exclusieve kledingmerken.”

De jonge ondernemers kozen voor relatief onbekende merken als Tigha en BLK DNM gecombineerd met bekendere merken als Diesel en Calvin Klein. Daarnaast heeft het duo de populaire sneakers van Filling Pieces in de collectie. 

Mansion24

Begin oktober opende Robin Batens Mansion24, een conceptstore voor mannen. Volgens Batens is zijn nieuwe winkel ‘hét antwoord op online shoppen’. In de 300m² grote concept store kunnen klanten terecht voor kleding en accessoires van onder meer Denham, Carhartt, Nudie Jeans en Drykorn.

Daarnaast huist kapper Tommy Hagen – bekend van de Amsterdamse zaak Tommy’z Toko – in het pand. Ook werkt Batens samen met muziekwinkel Plato en organiseert hij speciale muziekavonden en -middagen met optredens van opkomende bands en muzikanten. Tot slot heeft Mansion24 ook een café met bijbehorend terras.