TOP

Nieuwe licentiehouder voor Brunotti Footwear

Brunotti Europe B.V. is een nieuwe samenwerking aangegaan met een jong en fris bedrijf genaamd Palms & Pines Footwear B.V. Het bedrijf heeft de licentie van Brunotti footwear verkregen.

Palms & Pines is een initiatief van twee enthousiaste mannen die vorig jaar het plan hebben opgevat om de footwear collecties van Brunotti nieuw leven in te blazen. Oscar Visser werkte al enkele jaren voor Brunotti en wilde zijn plan, samen met zijn schoolvriend Emiel Strikkers, graag realiseren.

Deze maand is de uitlevering van de eerste tussencollectie en daarnaast is er hard gewerkt om de nieuwe wintercollectie te kunnen presenteren op de aankomende beurzen. Naast de ISLN beurs in Nieuwegein en de GDS in Düsseldorf presenteert Brunotti footwear zich op de Young Cast beurs die dit jaar voor het eerst wordt georganiseerd.

Feelin’ good has a name
is de slogan van boardsports en lifestyle merk Brunotti. Dit is uiteraard terug te zien in de frisse casual collectie, die commercieel is voor een sportieve doelgroep. De collectie is in zijn geheel in Europa geproduceerd en hierdoor van een kwalitatief hoog niveau.

Naast de vernieuwde Brunotti showroom in Leusden (Brandboxx Sports Business Center) is er een verkoopkantoor in Waalwijk geopend. Op korte termijn wil Brunotti met haar schoenencollectie ook op de CAST in Nieuwegein een vaste stand krijgen. Tot die tijd reizen zij met de collectie.