TOP

Nieuwe kledingwinkel You are Here opent in Eindhoven

De nieuwe conceptstore 'You are Here' in Eindhoven presenteert nieuw talent naast grote namen en maakt ieder kwartaal een spannende internationale mix van vrouwenmode, design en kunst.

‘Een ode aan het hier en nu’ noemt You are Here de samenwerking met onbekend en reeds erkend talent. Iedere vier maanden worden drie ‘heroes’; een kunstenaar, een ontwerper en een modelabel, uitgenodigd om de nieuwe kledingwinkel in Eindhoven te transformeren aan de hand van een thema.

Eigenaresse Ellen Albers heeft ervaring in de modebranche met haar eigen kledingmerk Tuff. Willemijn de Wit ontwerpt de You are Here-collectie en scout de mode- en designlabels bij ieder thema. “We houden van verandering en hebben een onstilbare honger naar steeds nieuwe ontdekkingen”, zegt Albers in een persbericht. “Met continu wisselende selecties van nieuwe producten, van frisse en innovatieve ideeën over leven en stijl, laten we zien hoe bruisend mode en design is. Intuïtie en lef zijn belangrijke ingrediënten, de inspiratie ligt op straat, en we vinden het heel belangrijk dat je er blij van wordt.”

Op dit moment presenteert You are Here het thema ‘Pieces of Me’ met als kunstenares Julie van Zessen, ontwerpduo en modeontwerpster Sanne Jansen. Naast de eigen collectie verkoopt de winkel labels als Sonia by Sonia Rykel, Carven, Hope, Sis (Spijkers & Spijkers), Nov3mber, Velour, Rêve, Emily Hermans, Orla Kiely, Eley Kishimoto en Marcha Hüskes.

You are Here
Kleine Berg 32A
5611 JV Eindhoven
040 296 2001