TOP

Nieuwe kindermodebeurs in Keulen

De Koelnmesse en mode- en lifestyletijdschrift Luna slaan de handen ineen en organiseren een nieuwe kindermodebeurs in Keulen. De eerste editie van Children's Fashion Cologne vindt plaats op 11 t/m 13 juli 2013.

Op het evenement worden behalve baby-, kinder- en zwangerschapsmode, ook schoenen, interieur en accessoires getoond. De beurs moet een centraal platform worden voor Duitse en internationale spelers in de kindermode; van fabrikanten en importeurs tot inkopers en distributeurs.

Keulen
Children’s Fashion Cologne wordt twee keer per jaar gehouden in de Koelnmesse, in februari en juli. Dankzij Kind + Jugend, een van de belangrijkste vakbeurzen voor baby- en peutermode, was Keulen al een belangrijke hub voor de industrie.

Deelnemende labels
Labels die deelname aan Children’s Fashion Cologne al bevestigd hebben zijn Add, Aston Martin, Bomboogie, Eddie Pen, Herno, I Pinco Pallino, Malo Cashmere, Megève, Miss SAL Y LIMON, My Herzallerliebst, Myths, Oilily, Parajumpers, Roberto Cavalli Junior, Silvian Heach, Simonetta, Supertrash, U.S. Polo Assn. en Vilebrequin.