TOP

Nieuwe kindermodebeurs in Düsseldorf: The Little Gallery

Van 7 tot 9 juli 2013 zal in Düsseldorf voor de eerste keer de nieuwe kindermodebeurs 'The Little Gallery' plaatsvinden. Het nieuwe Duitse kindermodeinkoopplatform is een initiatief van Igedo Company.

De focus van The Little Gallery ligt op kleding voor kinderen en tieners, zwangerschapskleding en lifestyleproducten in het midden tot hoge segment.”Met de beurs creëren we een nieuw communicatieplatform voor de kindermodesector en op die manier vullen we een gat op”, aldus Ulrike Kähler, project directeur van The Little Gallery. “De nieuwe kinderbeurs zal een ontmoetingsplaats zijn voor producent en afnemer, en bovendien een internationaal platform met merken die kenmerkend zijn voor de Noord-Europese markt.

De beurs biedt een overzicht van kinder- en tienerkleding voor zowel jongens als meisjes. Het aanbod bestaat uit basics, sportkleding, streetwear, high fashion, zwemkleding, accessoires, lifestyleproducten en zwangerschapskleding. Het doel is dat deze nieuwe beurs haar naam zal vestigen in Düsseldorf en daarbij de stad weer als ‘mode locatie’ wordt gezien.

Locatie: Igedo Company, gevestigd in de ‘Botschaft’ aan de Cecilienallee te Düsseldorf.

Datum: 7-9 juli 2013