TOP

Nieuwe kinderlabels: Little Cerise en L*Rags

Voor wie deze nieuwe kindermerknamen ergens aan doen denken: het zijn de Franse jeansmerken Japan Rags voor mannen en Le temps des Cerises voor vrouwen die een kinderlijn introduceren met een heel grown-up karakter, voor kids met sterallures als Paris Hilton.

Denim is onmisbaar op het schoolplein, vinden de makers van Japan Rags en Le temps des Cerises. Daarom werd er een jeanscollectie, compleet met leren jacks, shirts, etc daaromheen ontwikkeld: voor jongens L*Rags en voor meisjes Little Cerise. 

Little Cerise breekt absoluut met de lolita-stijltje dat vaak voor meisjes wordt bedacht. De collectie omvat overals en oversized jeans, maar ook smalle modellen en bohemien jurkjes. Minishorts en -rokjes worden gecombineerd met leggings met kersjes in stras op enkelhoogte. Voor T-shirts is de vintage-print belangrijk. Ook canvas speelt een sleutelrol.

Voor het stoutste jongetje van het schoolplein is er L*Rags. Centraal stond ook hier de volwassen collectie. De flink doorgewerkte en doorleefde collectie is opgebouwd rond leren jacks, jeans en T-shirts, waarbij er steeds is gelet op authenticiteit en de vintage spirit. Ook aan de liefste jongetjes in de klas is natuurlijk gedacht. De collectie omvat dus ook leuke v-halsspencers en vesten.

Little Cerise en L*Rags zijn verkrijgbaar vanaf babymaatjes Beide merken zijn op de Kleine Fabriek te zien. De merken worden in Nederland vertegenwoordigd door Henk Bogaard van Bogaard-Donovan in Hoofddorp.

Bekijk hier het filpmje hoe Le temps des Cerises tijdens Bread & Butter gratis broeken uitdeelde.