TOP

Nieuwe E-outlet voor kindermerkkleding

Het wordt webwinkelende ouders die kindermerkkleding zoeken tegen lage prijzen steeds makkelijker gemaakt. De nieuwe webshop www.dekindervoordeelwinkel.nl biedt merkartikelen aan tegen kortingen tot 60%.

De initiatiefneemster van de Kindervoordeelwinkel is Marloes Maasakkers. Voor haar webshop is ze op zoek gegaan naar moderne collecties die voor outletprijzen aangeboden kunnen worden. De spullen zijn allemaal nieuw, maar bijvoorbeeld afkomstig uit een vorige collectie.

DeKinderVoordeelWinkel.nl is een webshop met outlet producten van bekende merken zoals Happy Horse (knuffels), Little Company (verzorgingstassen) en Jet4Kids (kindermeubeltjes).

De collectie bestaat momenteel uit; verzorgingstassen, knuffels, kindermeubeltjes, cadeautjes, dekentjes, (houten) speelgoed, kinderkameraccessoires. De collectie zal regelmatig wisselen om de consument geboeid te houden.

DeKinderVoordeelWinkel.nl is 100% dochter van Maus & Co, een webwinkel op het gebied van Baby & Kids Lifestyle, die al jarenlang online is. Maus & Co is overigens ook exploitant van www.kidsleep.nl.